Bismil Nene Hatun Anaokulu
Fatih Mah.3.Cad. No.47 Polis Lojmanları Karşısı Bismil

VİZYON

Çağdaş eğitim için gerekli tüm materyalleri kullanarak,özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak,sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek ve okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak vizyonumuzdur..

MİSYON

Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip,milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen, ,yaşam boyu öğrenmeyi davranış haline getirebilen,bilgisini ülke yararına kullanan öğrencileri yetiştirmek için varız..

BAŞARILAR

1-Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ´´TEMİZ OKUL,SAĞLIKLI OKUL Projesi´´ kapsamında ´´BEYAZ BAYRAK´´almıştır.. 2-Karacadağ Kalkınma Ajansı Okul Öncesi Eğitim Standartlarının Artırılması Mali Destek Programı kapsamında müdürlüğümüzce hazırlanan´´Trafik Eğitim Pisti ve Oyun Alanı Projesi´´ başarılı sayılarak kabul edilmiştir.

İkili

07:00-12:00,12:00-17:00